Hohenberger 81264HTM luxusní vliesová tapeta na zeď, rozměry 10.05 x 0.53 m
Luxusní vliesová tapeta Elephant Leaf 81264HTM z kolekce Feel. Vyrobena v Německu, neobsahuje PVC, změkčovadla ani rozpouštědla.
Tapeta Elephant Leaf přináší na zeď krásné listy bujné pokojové rostliny alokázie známé jako tropická klobása nebo šípový list. Existují různé druhy rodiny alokae, které pocházejí z tropické a subtropické Asie nebo jižně od ní a které potěší oko různými barvami, tvary a vzory. Některé mají fialové listové žíly nebo zlaté skvrny. Listy jsou silně výrazné. V tomto ohledu se Elephant Leaf dokonale hodí do kolekce FEEL, neboť natištěné vzory mají sametový textilní povrch, který je nádherně měkký na dotek. Výrazné listy tak vystupují ještě více a žíly jsou jasně viditelné.
- Vyrobeno v Německu
- 100 % bez PVC, změkčovadel a rozpouštědel
- Udržitelná výroba
- Certifikace FSC® C004120
Vliesová tapeta na zeď je oblíbená díky příjemnému materiálu, který je rozměrově stabilní a umožňuje jednoduché zpracování (není třeba natírat lepidlem tapetu a čekat, až provlhne, ale stačí nanést lepidlo na stěnu a přikládat pruhy suché tapety). Tapety mají dobrou světlostálost, pevnost a při renovaci je lze za sucha beze zbytku odstranit.
UPOZORNĚNÍ!
Objednávejte vždy dostatečné množství tapet najednou, jen tak budete mít jistotu, že budou mít stejný odstín. Při pozdějším přiobjednání může již tapeta pocházet z jiné výrobní dávky (šarže – uvedeno na příbalovém letáku) a její odstín se může nepatrně lišit. Nelze doporučit lepení tapet různé šarže vedle sebe na jednu stěnu, mohou jen případně navazovat v rohu sousedních stěn.
Kategorie: | Luxusní tapety |
---|---|
Barva: | modrá |
Vzhled / efekty: | sametový |
Styl: | květinový, přírodní |
Design: | Elephant Leaf |
Katalog: | Feel |
Rozměry: | 10.05 x 0.53 m |
Raport: | 53 x 64 cm |
Materiál: | vlies |
Použití: | jídelna, chodba, ložnice, obyvák |
Světlostálost: | dobrá stálobarevnost na světle |
Způsob odstraňování: | za sucha beze zbytku odstranitelná |
Omyvatelnost: | odolná proti vodě v okamžiku zpracování |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.